AleksiNiskanen

Kelan katastrofin syylliset on laitettava täyteen vastuuseen

  1. Kelalla oli 3 vuotta aikaa varautua toimeentulohakemusten tulvaan. Nyt olemme tilanteessa, jossa kantasuomalaiset mätänevät pitkissä ja koko ajan kasvavissa leipäjonoissa, kun samaan aikaan vastaanottokeskuksissa huolehditaan siitä, että turvapaikanhakijoille tarjotaan 5 ateriaa päivässä. Nyt on heti selvitettävä nopealla aikataululla, kuka henkilö on syyllinen toimeentulotukien myöhästymiseen. Onko Suomi niin munaton maa, että epäonnistuneita johtajia ei uskalleta laittaa vastuuseen? Ja ihan vaan huomautuksena on todettava, että myös eläkkeeltä voi joutua vastaamaan omista teoistaan oikeuden eteen niistä vääryyksistä ja mahdollisesti rikoksista, mitä on työuralla tehnyt vastuuvirassa ja virkavastuulla. Suomi on mielenkiintoinen maa, jossa pöytä on aina katettuna vieraille, mutta oma kansa joutuu tyytymään muruihin. Kelan häpeällinen farssi tuhoaa hyvinvointivaltiomme kivijalan, jossa heikompiosaisista toisista suomalaisista huolehditaan.Minua ei kiinnosta pätkääkään selittelyt ja jälkipuinnit, minua kiinnostaa se, että jokainen suomalainen saa katon pään päälle, ruokaa ja mahdolliset lääkkeet. Turvapaikanhakijoiden kohdalla ja jopa laittomasti maassamme olevien henkilöiden kohdalla on kyllä huolehdittu eduista ja ihmisoikeuksista, mutta on syytä kysyä kovalla ja kuuluvalla äänellä, ONKO SUOMALAISILLA ENÄÄ IHMISOIKEUKSIA!?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Tätäpä ihmettelin jo Halosen valtakaudella. Miten on varaa ottaa pakolaisia kun asunnottomien yötä presidenttikin läsnäolollaan kunnioittaa.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Omia kansalaisia asunnottomina ja leipäjonot kasvavat vuosi vuodelta. Samaan aikaan kun laittomasti maassa olevia hyysätään ja jotkut poliitikot käyvät kilpaa ottamassa selfieitä näiden laittomasti maassa olevien leirissä rautatieasemalla, joita sitten jakavat sosiaalisessa mediassa hymyssä suin.

Käsittämätöntä toimintaa ja ihmettelen kauanko kansalaiset sietävät moista?

Pekka Pylkkönen

Voisiko helmikuun tilastot selittää asiaa? Kolmannes hakemuksista hylättiin koska toimeentulotukeen ei ollut oikeutta. Siis ihmiset joilla ei ole tarvetta toimeentulotukeen käytännössä tukkivat kelan umpeen.

Pystyikö joku ennustamaan että porukka lähti onkimaan ja kokeilemaan että josko jotain irtoaisi?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Perussuomalaiset hallituksessa = perussuomalaiset vastuussa.

Kaiken lisäksi sosiaali- ja terveysministeri on perussuomalainen.

Toimituksen poiminnat