AleksiNiskanen

Olkaa hiljempaa

Senaatintorille oli tänään kokoontunut tuhansia ihmisiä osoittamaan mieltä hallituksen aktiivimallia vastaan. Ihmisiä oli saapunut bussilasteittain ympäri Suomea ja moni oli varmasti herännyt jo keskellä yötä ehtiäkseen Helsinkiin lähtevään aamubussiin. Monien poliitikkojen puheenvuorojen aikana yleisö yltyi kovaääniseksi, niinkuin mielenosoituksissa kuuluukin olla.  SDP:n entinen puoluesihteeri Reijo Paananen käskytti mielenosoittajia olemaan hiljempaa. On jonkinlainen käsittämätön demokratian vääristymä, että Suomessa mieltään osoittavia ihmisiä pyydetään olemaan hiljempaa.  Minkälainen demokratia Suomi oikein on, kun täällä ei saa edes kunnolla osoittaa mieltään? Muualla maailmassa on tunnetusti hieman Suomea riehakkaampaa menoa mielenosoituksissa. Muistakaa siis arvon suomalaiset olla hiljempaa seuraavissa mielenosoituksissa :) .

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Metelin lävitse ei kuule kun toinen yrittää mikrofoniin puhua. Huonokuuloisena toivoisin olevan mahdollisimman vähän hälyä ympäristössä. Meluisassa ympäristössä en tule ikinä pärjäämään ihmisten kanssa keskusteluissa.

Seuraavissa mielenosoituksissa ei ehkä tarvita enää puhujia vaan silloin huudetaan, mikäli somessa vellovia suunnitelmia toteutetaan, jos hallitus ei kuitenkaan luovuta.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Se porukka joka siellä piti meteliä ei kykene kuuntelemaan järkipuhetta pienemmässäkään tilaisuudessa saati sitten tuollaisen vasemmistopoliitikkojen luoman joukkohysterian vallitessa. Niin että ei syytä huoleen kyllä mölinätä maailmaan mahtuu.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Jos lainsäädännössä ei ole mitään järkeä, miksi sitä pitäisi sitten odottaa alamaistenkaan toimissa?

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@2. Olet kyllä niin kujalla kuin voit olla. Tässä ei ollut yhtään mitään puolueista tai Ay:stä kyse vaan tavalliset ihmiset näkevät aktiivimallissa olevan paljon vikaa ja siitä seuraa isolle joukolle ihmisille ongelmia. Ongelmia tulee myös työnantajille, että riesaksi tulevat nämä taidottomat työttömät kyselemään töitä ja lopulta meille ei jää enää avoimia työpaikkoja kun kukaan työnantajista ei halua ilmoittaa vapaista paikoista yhtään mihinkään.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

" riesaksi tulevat nämä taidottomat työttömät kyselemään töitä"

Sinäpä sen sanoit.

Mitä pitäisi tehdä näille taidottomille työttömille?

Olisiko aiheellista jotenkin erotella niistä työttömistä joilla on mahdollisuus saada työpaikka?
Se on melko raakaa tuommonen.
Lindström jo osan järjesti eläkkeelle mutta olisiko pitänyt myös nämä sinun taidottomasikin pitänyt hoitaa pois työttömien listoilta?

Puoluepoliittista tämä on mitä suuremmassa määrin; olisit kuunnellut komukoita tänä aamuna TV:ssä niin ei jäänyt paljon epäselvää missä tämänpäiväisen myylleröinnin alkujuuret on. Ihmiset näkevät juuri sitä mitä heille osoitetaan näitten suurten johtajien toimesta, melko harvalla on aikaa ajatella itse.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi Vastaus kommenttiin #6
Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Toivottavasti avustaja Niskasen katsanto mielenilmauksiin ja äänen niissä pitämiseen liittyen ei kerro laajemmin mistään puolueessaan.

Mikäli mielenosoituksen yhtenä ohjelmakohtana on asiasisältöpitoinen keskustelu, ei mielestäni tällöin ole kovinkaan asiatonta pyytää häiritsevän mölyävästi yli keskustelun äännähteleviä miekkarilaisia olemaan edes hetken hiljempaa.

Toimituksen poiminnat