AleksiNiskanen

Suvaitsevaisuutta Saksassa

Saksassa suvaitsevaisto on enemmän huolissaan Alternative für Deutschland-puolueen (AfD) "hyötymisestä" raiskaustapauksessa kuin itse raiskauksesta. Saksan Freiburgissa tapahtui 18-vuotiaan naisen raiskaus 13.10-14.10.2018 välisenä ajanjaksona.  Miesten epäillään laittaneen naisen juomaan yökerhossa huumaavaa ainetta, jonka jälkeen hänet puskaraiskattiin ja hakattiin. Seitsemän raiskausepäillyistä on syyrialaisia ja yksi saksalainen. Bild-lehden mukaan tekijöitä on saattanut olla jopa 15. AfD järjesti maanantaina 18-vuotiaan naisen raiskauksen takia mielenosoituksen, johon osallistui 400 ihmistä. Vastamielenosoittajat sen sijaan vastustivat raiskausten käyttöä poliittisiin tarkoitusperiin. Eli toisin sanoen raiskaukset pitäisi suvaitsevaiston mielestä hiljaa hyväksyä, kun kerta raiskausten uhrien julkinen puolustaminen nähdään isompana ongelmana kuin itse raiskaus. Pisteenä i:n päälle Freiburgin kaupungin naisten edustaja Simone Thomas totesi seuraavaa:

” Simone Thomas muistutti naisiin kohdistuvan väkivallan olevan maailmanlaajuinen ongelma eikä vain Freiburgin. Naisiin kohdistuvassa väkivallassa ei ole kyse pakolais- vaan miesongelmasta. Tekijöiden joukossa on toki myös pakolaisia, jotka tulevat patriarkaalisista yhteiskunnista ja joilla on erilainen naiskuva. Näiden miesten pitää oppia, että naiset ovat tasavertaisessa yhteiskunnassa yhtä arvokkaita kuin miehet ja että he ansaitsevat kunnioitusta miesten tavoin.” https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/aedc7087-9bcb-4917-a271-84443f7c41ce_ul.shtml

Kuten yllä olevasta lainauksesta näkyy, suvaitsevaiston logiikan mukaan jos naisiin kohdistuvan väkivallan tekijä on pakolainen, niin kyseessä on eräänlainen "kasvuprosessi", jossa opitaan, että länsimaissa kunnioitetaan tasavertaisesti naisia ja miehiä. Suuri kysymys kuuluukin, kuinka pitkään Eurooppalaisten pitää kestää tätä "kasvuprosessia"?

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

No Ruotsissa varmaan ikuisesti ainakin vihervasemmiston mielestä, siellähän on raiskaukset/joukkoraiskaukset tapissa.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Mitä vastaan AfD osoitti mieltään? Raiskauksia ?

Käyttäjän AleksiNiskanen kuva
Aleksi Niskanen

Kyllä, AfD osoitti mieltään tämän joukkoraiskatun 18-vuotiaan tytön puolesta, mutta suvaitsevaiset järkyttyivät enemmän AfD:n mielenosoituksesta kuin joukkoraiskauksen uhrista.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Etkö millään näe tuossa " tytön puolesta jotain vastaan" - miekkarissa yhtään kysymysmerkkiä?

Demarit sen sijaan osoittivat mieltään sitä vastaan, että tällaisia, tunteita suåyystäkin kuohuttavia rikoksia käytetään vihapolitiikan välineinä maahanmuuttajia vastaan.

Toimituksen poiminnat