AleksiNiskanen

Poliittinen kevät tulee olemaan täynnä valheita ja valkopesua

Oulussa ilmenneet turvapaikanhakijoiden tekemät lapsiraiskaukset ovat tuoneet vaikeimman kautta hallitsemattoman maahanmuuton ongelmat julkiseen keskusteluun. Raiskatut suomalaiset lapset ovat Juha Sipilän hallituksen politiikan uhreja.

Perussuomalaiset ovat jo kauan ennen vuoden 2015 pakolaisvyöryä varoittaneet siitä, mihin hallitsematon maahanmuutto johtaa vastaanottavassa yhteiskunnassa.  Maantieteellisesti lähin esimerkki epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta löytyy Ruotsista, joka on sisällissodan partaalla.  

Nyt kolme kuukautta ennen eduskuntavaaleja on alkanut monien puolueiden harjoittama valkopesu ja tekokiinnostuminen maahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin. SDP:n ensimmäinen varapuheenjohtaja Sanna Marin jäi kiinni valehtelusta. Hän on vuonna 2015 Ylen eduskuntavaalikoneessa antanut lausunnon, jossa hän haluaa Suomeen lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Kuten linkissä olevalla videolla näkyy, Marin kiistää asian eli valehtelee.  (linkki: https://www.facebook.com/officialsebastiantynkkynen/videos/563471064131712/?hc_ref=ARTKRqNzhwOwNvEzzicfG3HQU5fJSDPeR_Ssz3PK9-wCQ289Joyvi6kWwYROpbI5WQU&__xts__[0]=68.ARB0bOg4lhvpFWNUcxSVFliksMjYz540KT9fAwR1O0IjCWCjSMNhjoL2tviJHemzeaPhFjHKw5AM5izNYLvNKcX8NzKrFr702VEqjukhMLCzoflKINkJxpScZWCVJOQAyI7SnH0n3Ic-CStlFDIjHuq1ZFi0TUmIzKwsRuL8gQBH2P9EmlS-HeKTI8lthcAIFl7kaqXIvDIymYf2BqpIHhHGUeZuURsiWtlEFb--7Ox8q0kWHE69ILWxO-fZNAn2fsQ0-qbV_k2Xd-haCDPLwvsVqc0Hivh-6H57xZoVJ2551YNAoe7MNoDDLjN9B5Czo8bCWU2KUkg7uAd02irscuZuWIcS0qxQ7Rno&__tn__=FC-R  ).

SDP myös varasti sunnuntaina julkaisemassa kuuden kohdan listassa Oulun tapaukseen liittyvässä toimenpideohjelmassa perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavion viime joulukuussa tekemän ehdotuksen lakivaliokunnassa (linkki: https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4445493/Tavio+SDP+toi+esitykseni+julki+omanaan )

 

SDP on vaatinut pakolaiskiintiön moninkertaistamista (linkki: https://www.suomenuutiset.fi/sdpn-salainen-muistio-paljastaa-demarit-paasevat-hallitukseen-maahanpyrkijoille-koittaa-kissanpaivat-jopa-rikolliset-saavat-jaada-suomeen/ )  ja SPD:n puheenjohtaja Antti Rinne on jo aiemmin ilmoittanut, että puolue ei suostu yhteistyöhän Jussi Halla-ahon johtamien perussuomalaisten kanssa. Myös kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on ilmoittanut, että kokoomus ei lähde hallitukseen perussuomalaisten kanssa.  

Hallitusvastuussa olevat keskusta ja kokoomus vain kauhistelevat lapsiin kohdistuvia järkyttäviä rikoksia tekemättä yhtään mitään suomalaisten lasten turvallisuuden eteen. Pääministeri Juha Sipilä on Suomen poliittisen historian surkein ja omalle kansalle vaarallisin pääministeri, hänellä olisi ollut kaikki valta suojella omaa kansaansa vuoden 2015 pakolaisvyöryssä, mutta hän ei tehnyt mitään suomalaisten turvallisuuden eteen. Hän lähetti kutsuhuudon koko maailmalle, että hänen Kempeleen kodissaan on tilaa ja tervetuloa koko maailma. Sisäministeri Kai Mykkänen on jo kolmas kokoomuslainen sisäministeri tällä hallituskaudella, eikä puolue ole saanut mitään kunnollista aikaan sisäisen turvallisuuden parantamiseksi.

Perussuomalaisten ajama linja, suomalaisten turvallisuus, on liian kova pala muille puolueille. Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka haluaa hallitsemattoman maahanmuuton kuriin.  Tämän syyn johdosta meidän on päästävä pääministeripuolueeksi, jotta Suomen asiat saadaan kuntoon. Muut puolueet ovat valmiina erittäin likaisiin keinoihin, jolla puolueet valkopesevät omia kantojaan erityisesti maahanmuuttoon ja turvapaikanhakijoihin liittyen menneellä vaalikaudella.

Vaalikeväänä 2019 on odotettavissa lisää niin demareiden, keskustan, kokoomuksen kuin muidenkin puolueiden valheita ja valkopesua. Kun he ovat kaikki nämä vuodet vastustaneet perussuomalaisten ehdotuksia kansalaistemme turvallisuustilanteen parantamiseen, niin miten he yhtäkkiä voisivat uskottavasti muka ajaa kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan kolme kuukautta ennen eduskuntavaaleja…

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kannattaa kuitenkin muistaa sellainen yksinkertainen asia, että hallituksessa käsitellään paljon muitakin kuin yhtä asiaa.

Miksi pitäisi äänestää yhden asian puoluetta, kun tarjolla on ihan yleispuolueitakin.

Äläkä vaan linkkaa mitää puolueohjelmaa, sillä niiden todenperäisyys on huonmpi kuin Aku Ankan.

Ei jatkoon.

Juu ja ihan hyvin voidaan ottaa lisää pakolaisia.

Tommi Mäkinen

"Kannattaa kuitenkin muistaa sellainen yksinkertainen asia, että hallituksessa käsitellään paljon muitakin kuin yhtä asiaa."

Joo kansanedustajathan ei sitä varmaan muista :D

"Miksi pitäisi äänestää yhden asian puoluetta, kun tarjolla on ihan yleispuolueitakin."

Persuilla on ainoat järkevät maahanmuuttopolitiikat, kaikki muut= Rajat auki.

"Äläkä vaan linkkaa mitää puolueohjelmaa, sillä niiden todenperäisyys on huonmpi kuin Aku Ankan."

Ritala tietää :D

"Ei jatkoon."

Mitöäh, etkö kannatakkaan persuja???

"Juu ja ihan hyvin voidaan ottaa lisää pakolaisia."

Ritala maksaa lystin, ja hyvittää jotenkin raiskaukset/ryöstöt/pahoinpitelyt/kuolemat? :D

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Tässä Zyckovic sanoo että vihreät on se toinen ääriryhmittymä maahanmuuton suhteen,vaikka he itse sanovat että ei ole muuta ääriryhmittymää kuin rasistit

https://youtu.be/gmlCzqM0SWE

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

kummalisesti pakkaa persuilta unohtumaan se tosiasia, että persut olivat Sipilän hallituksessa v-15, kun maahamuutto vyöry alkoi. Kannatte siitä ajasta vastuuta aivan samoin kun Kokoomus ja Kesk. Persut on juuri se puolue joka valkopesua harrastaa ja tehdä tehtyä tekemättömäksi.

Toimituksen poiminnat