AleksiNiskanen

Vanhusjäte Oy:stä hyvää päivää

Arvoisa asiakkaamme,

Näin asioit vanhusjäteasemallamme

Valmistele vanhusjäte kotona valmiiksi. Jos vanhusjätettä on useampia, niin lajittele vanhusjätteet hyvin tarkasti ennen kuin lähdet toimittamaan vanhusjätteet vanhusjäteasemalle. Mikäli hyviä valmisteluja ei tehdä, vanhusjäteasema veloittaa lisämaksun vanhusjätteenkäsittelystä.

Kun saavutte vanhusjätekeskuksen aulaan, Ilmoittautukaa vanhusjäteaseman hoitajalle. Hoitaja kirjaa vanhusjätteen sisään ja näin pääsette kätevästi eroon vanhusjätteestä.

Hoitajamme neuvovat mielellään lisää vanhusjätteenkäsittelystä.

Vanhusjätteestä eroon pääseminen voi kestää yllättävän kauan. Meiltä saat ilmaisen konsultaation vanhusjätteenkäsittelyn nopeuttamiseksi. Esimerkkejä tuoteperheestämme: pitkä ikkunoiden avaaminen ja tuuletus kovalla pakkasella. Vanhusjätteen kuivattaminen. Vanhusjätteen jättäminen ravinnotta. Vanhusjätteen lääkkeiden oton kellonaikojen laiminlyönti. Kun vanhusjäte on tehnyt tarpeensa housuun, niin hänelle sanotaan "hyi!!" ja poistutaan huoneesta ja jätetään vanhusjäte mätänemään vaippojensa kanssa vanhusjätehuoneeseeen. Erikoispalvelunamme on limaisen ja hirvittävän makuisen ruoan tarjoaminen vanhusjätteelle, tämä erikoistuotteemme nopeuttaa vanhusjätteestä eroon pääsemistä. Tarjoamme myös sijoitusneuvoja vanhusjätebusinekseen, suunnitteilla on yhä isompia vanhusjätekeskuksia ja tuotto-odotukset ovat upeita.

Ystävällisin terveisin, Vanhusjäte Oy Toimitusjohtaja X

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Samuli Karjalainen

Perssut taitaa olla ainut porukka josta ei löydy näitä hoivaajia. Vanhusten huutolaisuudesta tulikin lopulta Suomessa jopa ulkomaalaisille yhtiöille kymmeniä miljoonia tuottavaa liiketoimintaa. Perssut ei pysty lopettamaan nykyajan huutolaisuutta ilman rehellisiä vasureja, porvareita ja isäntiä. Perssujen haasteena on ikääntyminen ja tottumukset. Huutolainen äänestää vaikka märissä vaipoissaan sitä Suomen keskustaa. Valtionosuuksia lisäämällä jatkettaisi julkisen puolen nykyajan huutolaisuutta. Me maksamme nyt kallista hintaa Kekkosen ajan aluepolitiikasta. Eläkeresevaatteja ei pystytä eikä haluta huoltaa sen enempää kuin suurten kaupunkien hoidokkeja.

Risto Salonen

Satiiria.
Kikya ja aktiivimallia voisi soveltaa vanhustenhoitoon. Tämä Vanhusjäte Oy voisi hyödyntää näitä aktiivimallin piiriin kuuluvia näissä palvelutaloissa vapaaehtoisina avustajina esim ulkoiluttajina, seurusteluystävinä kauppa-avustajina. Kuitenkin niin, että mitoitus 0.5/0.7 ei huomioisi näitä avustajia.
Joka kunnassa on tällaisia ihmisiä, jotka tarvitsevat aktivointia ja toisaalta ihmisiä, jotka tarvitsevat apua. Tämähän ei edes maksaisi yhteiskunnalle mitään päinvastoin.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Perussuomalaisten vanhusväestöä koskevaa poliittista ohjelmaa onkin jo ehditty odottaa. Tässä se nyt on, lähes ymmärrettävässä muodossa. Ei kun kiitti.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset