AleksiNiskanen

Sisäministeri Maria Ohisalon arvopohja

Sisäministeri Maria Ohisalo näkee ongelmana eduskunnan miesvaltaisuuden ja valkoisuuden (https://demokraatti.fi/eduskunta-edelleen-hyvin-valkoinen-sisaministeri-ohisalo-aiemmin-valta-on-nayttaytynyt-hyvin-miesvoittoiselta?fbclid=IwAR02Hwej_NhqDcNi4lblUJixSxQOsjQx6uS-u1EQBtPHCtRF9yQErUsYtSE ). Demokratiassa äänestäjät saavat äänestää kansanedustajaksi valkoisen, mustan, ruskean, tai minkä värisen ihmisen tahansa. Ministeri Ohisalo on itse sattumoisin valkoihoinen suomalainen nainen. Mitähän Ohisalo ja hänen vihreät sisarensa olisivat siitä mieltä, jos valkoiset naiset alettaisiin nähdä ongelmana Suomessa? Näin ei tietenkään ole, vaan Suomen isoin ongelma vihreille on valkoihoiset suomalaiset miehet. Ministeri Ohisalo lähettää vahvan signaalin siitä, että olemalla valkoihoinen suomalainen mies, olet ongelma, joka täytyy ”korjata” syrjäyttämällä sinut tehtävästäsi. Jos olemisesi valtakunnan ykköspaikalla kantaväestön miehenä on ongelma ministeri Ohisalolle, niin olettavasti olemme kaikkialla muuallakin yhteiskunnassa ongelma. Ministeritasolta viestitään, että meitä ei haluta mukaan tähän yhteiskuntaan. Miehet vastaavat keskeisesti Suomen sisäisestä turvallisuudesta, jonka toimialaministerinä Maria Ohisalo toimii. Pitäisiköhän kaikkien poliisien, tullimiesten, rajavartioiden, turvallisuusyritysten työntekijöiden jne, jotka ovat ns. kantaväestön miehiä, mennä lakkoon ja osoittaa lakkoon menemisellä sisäministeri Maria Ohisalolle, että ei kannata rueta leikkimään vakavilla asioilla? Parin kuukauden lakko toisi muistutuksen siitä, että kannattaa miettiä, mitä ihmisryhmää rupeaa ministerinä aliarvioimaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (38 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Kaikesta sitä jaksetaan loukkaantua, tai muka-loukkaantua.
Pitäisikö kansanedustajan avustajan kasvattaa nahka ettei tarvitse olla jatkuvasti vereslihalla?

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Ei tämä ole mikään pikkuasia josta muka-loukkaannutaan. Minusta on hälyttävää, jos ministerin arvopohja on luokitella ihmisiä sukupuolen ja ihonvärin mukaan.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Lue se linkattu lehtijuttu, niin huomaat, että siitä ei ole kyse. Niskasen tulkinnat ovat aivan älyttömiä.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen Vastaus kommenttiin #6

Suurin osa jutusta on sitä, että iloitaan siitä, että naisoletettuja ehdokkaita on äänestetty aikaisempaa enemmän. En minä osaa tuota tulkita muuten kuin, että iloitsijoiden mielestä ehdokkaiden kykyjä ja mielipiteitä oleelisempaa on heidän sukupuolensa. Se on minulle sukupuolten välisen tasa-arvon fanaattisena kannattajana erittäin hälyttävää.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #7

Itse luen jutusta että Ohisalon mielestä on ihan kiva kun sukupuolia on edustettuna suurinpiirtein saman verran.

Kummallista että tässä pitääkin puolustella jotain Ohisaloa kun pidän häntä kävelevänä katastrofina mikä on taas hyvä juttu vihreiden tulevalle kannatukselle. Mutta miksi ihmeessä hänen turinointinsa pitäisi loukata yhtään ketään?

Villi veikkaus: Ette te Jani ja Aleksi oikeasti ole niin pöyristyneitä artikkelista kuin annatte ymmärtää? Ainakin toivon niin.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #8

J.S:"Kummallista että tässä pitääkin puolustella jotain Ohisaloa kun pidän häntä kävelevänä katastrofina.."

Eihän se voisi johtua siitä, kun vastakkaisella puolella oli perussuomalainen?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Persujen takarivin taavien yhteisen avustajan ei näköjään tarvitse hallita edes luetun ymmärtämistä. Vainoharhainen, uhriutumislentoon helposti räpsähtävä mielikuvitus riittää.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Miehet on melko usein kusipäitä, on hyvä asia, että naisia on eduskunnassa entistä enemmän.

Tämäkin blogi on oiva esimerkki, että naiset ovat viisaampia päättäjiä kuin miehet.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Eduskunnan pääsihteerin alaisena työskentelee eduskunnan kansliassa 400 virkamiestä.

Kyllä nuo ministeri Ohisalon kommentit osoittavat
äärimmäisen rajoittunutta näkemystä eduskunnan toiminnasta ja siellä tapahtuvasta lainsäädäntötyöstä.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Niskasen provoblogi upposi heti pariin vihervassariin(2.3.), jännä juttu kun eivät itse muuta teekkään kuin provosoivat.

Mutta jos tuntuu pahalta olla valkoihoinen mies, niin ei muuta kuin sukupuolenkorjausleikkaukseen sitten niin helpottaa - ehkä.

Ohisalo ottaa mallia Ruotsista missä viherpunaiset feministinaiset ovat jo pitkään valittaneet, että joka paikassa on ihan liikaa valkoisia(ruotsalaisia)miehiä. Vaikka eri hallitukset ovat tehneet siellä jo pitkään parhaansa, että maahan saadaan tummapintaista miesvaltaista sakkia tolkuttomasti, eli sitä josta feministinaiset paljon pitää.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kyllä nyt vaikuttaa pikemminkin siltä, että persu-ulisijoilla on taas niin kovin vaikeaa, kun on nuoria, päteviä naisia merkittävissä asemissa.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Niin eihän teillä siellä vihreissä miehiä taida ollakkaan, jotain miesoletettuja lähinnä varmaan. Puolue siis sopii sinulle hyvin.

Ohisalon pätevyys...heh heh.

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Mm Greta Thunbergia Mäkisen lailla kritiikittömästi idolinaan pitäviä ilmastouskovaisia. Hyvin on asiat varmaan joo.

Käyttäjän IonMittler kuva
Ion Mittler

Älkää unohtako meitä valkoisia _yli nelikymppisiä_ miehiä, eli ikääntynyttä ihmisroskaa jota eräät eivät todellakaan kuuntelisi yhteiskunnan kehittämistä koskevissa asioissa.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Köyhyystutkija on kokonaan unohtanut kuinka kuvottavan köyhää on valkoisten yli nelikymppisten miesten sielunelämä. No kelpaa moinen toki elättäjäksi hänellekin mutta siis noin muuten ..

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Tahallinen väärinymmärrysblogi. Kun tosiasiat eivät persukoita auta, niin ehkäpä vääristelemällä ja valehtelemalla saa kannatusta vielä kasvamaan. Muttei tyhmiä loputtomiin riitä.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Mikäli tämä tuore haastattelu pitää paikkaansa ei ole kyllä kaikki muumit ja on tutustuttu piippu-muikkuseen liiaksi. Ei Afrikkaa voi siirtää Eurooppaan tai Suomeen horisee ihan outoja ja vanhoja ja kuluneita levyjä ...

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/618ce900-8c1...

– On päädytty tilanteeseen, jossa komissio joutuu joka kerta soittamaan jäsenmaat läpi, kun on tällaisia lauttoja. Tämä on kestämätön tilanne, kun mietitään, että Välimerellä on jo satoja hukkunut tai kadonnut.

– Me näemme asian siten, että sillä voi olla signaalivaikutus. Eli jos laivalta pääsee tulemaan Euroopan sisälle, se alkaa vaikuttaa lähtemiseen omasta maasta, Rinne sanoi perjantaina.

Ok. Hienoa että vihdoin tämä todetaan.

– Haluaisin ennen kaikkea nähdä tutkimusta tai perusteita siitä, että miten tämä edistäisi salakuljettajien toimintaa, että siellä ihmiset ovat hengenvaarassa ja moni on jo hukkunut Välimereen, hän kysyy.

Ja ylipäätään mietittävä, onko laillisia reittejä Eurooppaan enemmän, oli se sitten oleskeluun, opiskeluun, työntekoon liittyviä oleskelulupia ja ylipäätään kehitetään eurooppalaista turvapaikkapolitiikkaa muutenkin. Tässä on Suomen puheenjohtajuuskaudelle tekemistä varsin paljon, sisäministeri toteaa.¨¨

Mitä se horisee?!?!?!

Toni Pihkola

Ohisalo on täysi kävelevä katastrofi. Tulee vielä Myksyä ikävä. Toivotaan, että muissa EU-maissa on sen verran fiksuja poliittikkoja, että hän ei saa suurempaa vahinkoa aikaiseksi.

"Haluaisin ennen kaikkea nähdä tutkimusta tai perusteita siitä, että miten tämä edistäisi salakuljettajien toimintaa, että siellä ihmiset ovat hengenvaarassa ja moni on jo hukkunut Välimereen, hän kysyy."

Yleensä silmien aukaiseminen auttaa näkemiseen. Sen lisäksi aivojen käyttämisellä voi päästä pitkälle!

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Humanistina on kyllä karseaa jos joku leikkii ettei ymmärrä mitä kaikkea kamalaa ihmissalakuljetus tarkoittaa. Jokainen voi lukea tästä ihan EU:n virallisilta sivuilta, Frontex:sta, kaiken muun lisäksi. Ja tämä ministeri ummistaa koko hommalle silmänsä ja pelastaa ihmisiä kuulemma jostain, ilmeisesti ennen veneen joutumista on ihan gumbajaajaa ja sen jälkeen, ja itkee ettei kukaan ota vastaan kun juuri ratkaisu olisi pistää piste tälle karsealle ihmissalakuljetusbisnekselle.On kyllä karsea ministeri.

Sakari Rajamäki

Niskalan linkkaama artikkeli osoittaa, että Ohisalolla on vinoutunut käsitys tasa-arvosta. Ohisalo pitää tasa-arvona sitä, että miehiä ja naisia olisi yhtä paljon eduskunnassa. Todellinen tasa-arvo on sitä, että miehillä ja naisilla sama mahdollisuus päästä eduskuntaan. Ei olisi mitenkään ihme, jos miehiä olisi enemmän eduskunnassa, eikä siinä olisi mitään epätasa-arvo, sillä miehiä politiikka kiinnostaan enemmän.

Ei ole mikään ihme, että Ohisalon kaltaisilla ihmisillä on vinoitunut tasa-arvosta, koska heillä on yleensäkin muutenkin vinoutunut käsitys oikeasta ja väärästä. Nämä ihmiset esim. uskovat, että älykkyyserojen uskominen afrikkalaisten ja euroopan välillä on rasismia, mutta ei siihen uskominen, että Suomen ja euroopan sisällä on älykkyyseroja. He myös uskovat, että Islamin(ainakin rankka) arvostelu on rasismia, mutta kristinuskon ei ole.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Seuraava liike Ohisalolta on tietenkin sitten kiintiöt.
Tasaedustus kaikille sukupuolille eduskuntaan ja kaikkialle yhteiskuntaan.
Vain sukupuoli ratkaisee, ei mikään muu.
Tosin tietrenkin paskahommat jätetään alempiarvoisille eli miehille.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

"Tasaedustus kaikille sukupuolille eduskuntaan ja kaikkialle yhteiskuntaan."

Vähän aiheen sivusta kommentoin, mutta kun tuo "tasaedustus kaikille" sopinee hyvin tähän juttuun..

"41-vuotias Laurel Hubbard nousi Tyynenmeren kisoissa puheenaiheeksi ympäri maailman voitettuaan painonnostossa kaksi kultamitalia ja hopean.

Hubbard voitti yli 89-kiloisten naisten yhteistuloksen ja tempauksen. Hopea tuli työnnössä.

Uusiseelantilaisen menestys nosti puheenaiheeksi urheilun ja sukupuolen, sillä Hubbard alkoi korjata sukupuoltaan 5–6 vuotta sitten. Hubbard on transnainen.

Hubbardin menestys ei ole miellyttänyt kaikkia, vaan joidenkin mielestä nykyiset säännöt asettavat urheilijat eriarvoiseen asemaan."

Eikös se yksi tieteiliä väitäkkin että sukupuolia olisi kolmekymmentä kahden siaan?

Meinaan että kaikille sukupuolille pitäisi saada tasaedustus ja omat sarjat. Mikäli kolmekymmentä sarjaa perä perään kilpaillaan niin olympia vuosi olisikin todella vuosi...

Seuraavaksi tämä mies... Ei kun nainen aikoo osallistua Olympialaisiin...

https://www.iltalehti.fi/fitnessvoimailu/a/09c618f...

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #30

Ajattelin myös tätä.
Kuinka käy urheilun ylipäätään kun sukupuolensa, ulkoisen, muuttaneet miehet osallistuvat naisten lajeihin? Mitä järkeä on kilpailuttaa miehiä ja naisia samassa sarjassa?

Mikä ratkaisee saako osallistua vai ei?

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila Vastaus kommenttiin #31

Ratkaisu löytynee testosteroini tasosta.

Mikäli toimittaa lääkärin todistuksen että testoteroni taso on saatu lääkkeillä riittävän alhaiseksi, niin käypi sitten naisesta.

Nyt vielä tyydytään siihen, että mieheltä leikataan kellit pois, syötetään kikkilääkettä ja estrogeenia ja saadaan testosteroni taso alas ja eikun naisten sarjaan kisaamaan.

Mitäs nämä naisoletetut sitten? "nainen" jolle "kasvatetaan" jalkoväliin miehiset killukkeet, testosteroni hoidoilla kasvaa parta, ääni madaltuu pärjäisi juoksussa paremmin, kuin se joka on pienestä pojasta alkaen tottunut juoksemaan luonnonmukaisin kulkusin?

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #32

Toimiiko se ihan näin?
Muuttuvatko lihakset hups noin vain kun testosteroni-arvo laskee?
Ei taida muuttua. Ei myöskään kehon rakenne.
Ei se että parta ei kasva, kasva rinnat ja ääni muuttuu, muuta vielä kehoa naisen kehoksi.
Juuri päivän juttu Uusseeelantilasesta "naisesta" joka voitti painonnostossa kaksi kultamitalia ja yhden hopean.

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki Vastaus kommenttiin #30

Tasa-arvoa olisi, että olisi vain yksi sarja - sukupuoleen katsomatta. Myös vammaisia varmaan syrjitään kun he eivät pääse kilpailemaan samaan sarjaan...

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #35

Ja sitten täytyisi antaa tasoitusta heikommille.
Vammaisista en sanoisi noin. He kärsivät muutenkin aivan tarpeeksi. Suon heille omat sarjat ja lajit. Hekin saavat tuntea olevansa jotain vammastaan huolimatta ja joskus sitten jopa tuntea voitonriemua.

Sauli Anttila

Näinhän se on. Vinoutunut asennemaailma Ohisalolla. Ehdottoman totuuden löytäjälle kaikki toisin ajattelijat ovat pahoja ja heitä voi nimitellä vaikkapa natseiksi.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Ohisalo rakentelee viholliskuvia ja vastakkainasettelua. Perinteistä ääripään toimintaa.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Ohisalo on fanaatikko. Vihreän kirkkokunnan pääpapitar. Sokea ja kuuro fanattisuudessaan. Hän näkee Välimerellä laivat täynnä Syyrian lapsia ja naisia kun kaikki muut näkevät niissä laivoissa pelkästään 18 - 35 vuotiaita länsiafrikkalaisia miehiä. Ohisalolle tasa-arvo merkitsee sitä, että sitten on vasta saavutettu aito tasa-arvo kun päättäjissä on 90 % punavihreitä naisia ja 10% punavihreitä miehemysoletettuja.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Minusta on väärin että 32 vai mitä niitä oli sukupuolta jää kokonaan vaille huomiota.

Olen pöyristynyt vihreän naisoletetun syrjinnästä...

Risto Laine

Täytyy ymmärtää, että Ohisalo on vihreiden sisäministeri, ei koko Suomen.

Koko Suomen sisäministeri ei sortuisi edistämään polarisaatiota. Sitä on jo ihan liikaa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ministeri Ohisalon ideaalina näyttää olevan etnisesti mustavalkoinen Suomen eduskunta 100/100 .

Saa nähdä toteutuuko jo seuraavissa ennenaikaisissa eduskuntavaaleissa.

Sakari Rajamäki

Ritala kirjoitti ylempänä:

"Miehet on melko usein kusipäitä, on hyvä asia, että naisia on eduskunnassa entistä enemmän.
Tämäkin blogi on oiva esimerkki, että naiset ovat viisaampia päättäjiä kuin miehet"

Mielikuvaharjoistus, mitä jos laitetaan mies sanan tillalle nainen ja laitetaan se, jonku persunaisen suuhun, mitä luulette älähtääkö ritala ja kumppanit?

Kyllähän miehistä voi mediassakin julkaista juttaja, jotka täyttäisivät kiihottaminen kansanryhmää vastaan pykälän:
.

https://www.aamulehti.fi/a/24419221?_ga=2.39608480...

ja

https://www.hs.fi/nyt/art-2000005395907.html

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Siinä sulla on pitkäksi aikaa pohdittavaa.

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki

Ritalaa mukaillen:

- Kuinka järkevää lienee antaa päätöksen teko henkilöille, joiden mieliala ja tunteet vaihtelee puolukkapäivien mukaan?

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Hauska huuhaa-kommenttikisa. Kyllä varmaan joku alittaa riman vieläkin selvemmin. Tsemppiä.

Toimituksen poiminnat