AleksiNiskanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Eduskuntavaalit2019

Miksi poliisikunta ”purnaa” resurssien puutteesta?

Poliisin arvostus on Suomessa kansainvälisesti vertailtuna korkealla tasolla ja poliisi lukeutuu yhdeksi maamme luotetuimmista viranomaisista. Ammattiamme arvostetaan ja sen voidaan jopa katsoa olevan osa kansallista kulttuuriamme. Joka ei tätä usko, niin kertokoon jonkun hyvän suomalaisen elokuvan, jossa poliisi ei esiinny tavalla tai toisella.

Poliittinen kevät tulee olemaan täynnä valheita ja valkopesua

Oulussa ilmenneet turvapaikanhakijoiden tekemät lapsiraiskaukset ovat tuoneet vaikeimman kautta hallitsemattoman maahanmuuton ongelmat julkiseen keskusteluun. Raiskatut suomalaiset lapset ovat Juha Sipilän hallituksen politiikan uhreja.

Perussuomalaiset ovat jo kauan ennen vuoden 2015 pakolaisvyöryä varoittaneet siitä, mihin hallitsematon maahanmuutto johtaa vastaanottavassa yhteiskunnassa.  Maantieteellisesti lähin esimerkki epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta löytyy Ruotsista, joka on sisällissodan partaalla.  

Maailmanparannuksesta on siirryttävä Suomen parannukseen

Suomen suunta on muutettava. Me perussuomalaiset haluamme todella muuttaa maamme suunnan. On tehtävä täyskäännös Suomi-laivan kurssiin. Muuten iskeydymme jäävuoreen. Jäävuoressa on loputon verojen nousu, valtion velkaantuminen ja ihmisten orjuuttaminen.

Viekää tuhkatkin pesästä!

Suomalainen on kummallinen nöyryydessään. Suomessa on totuttu olemaan kiitollisia ja nöyriä. Ajatus on pitkällisen haasteellisen historiamme tuotteena juurtunut suomalaisen sielun pohjimmaiseen perukkaan. Olemme kiitollisia ulkomaalaisten meihin osoittamasta vähäisestäkin kiinnostuksesta, onhan se mahtavaa kun meidän pieni Suomi jossain mainitaan! Nöyryys käy ilmi jatkuvasti puheissa, teoissa ja lainsäädönnössämme. Muistan hyvin 2015 eduskuntavaalien erään vaalipaneelin Lapin yliopistolla.

Politiikka on rikki

"Politiikka on rikki" sanottiin Perussuomalaisten vaalimainoksissa viime eduskuntavaalien alla. Se on täysin totta, politiikka on rikki. Se ei toimi kansalaisen eduksi vaan omaksi edukseen ja toiminnassaan poliitikot keskittyvät olemassa olevan koneiston ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Vaalien alla lausutut korulauseet unohdetaan valituksi tulemisen jälkeen, koska nelivuotiskauden ykköstavoite, valituksi tuleminen, tuli saavutetuksi. On siis alettava keskittymään siihen, että tullaan valituksi myös seuraavissa vaaleissa.

 

Kuntiin pitäisi palkata koulurauha-asiamiehiä

Kirjoitin Vantaan Sanomiin mielipiteen koulukiusaamisesta. Perussuomalaiset on vahvasti sitä mieltä, että kaikille lapsille on taattava turvallinen koulupolku. 

Ketään ei saa kiusata.

Estyykö monilta äänestäminen tunnistautumissääntöjen vuoksi?

Suomi24-keskustelupalstalla on esitetty huoli, ettei vuonna 2019 voikaa äänestää, jos ei ole kuin ajokortti tunnistautumista varten. Kyseinen palsta ei ehkä ole luotettavin tietolähde, mutta kaipa tuo huolilähteeksi kelpaa?

Kokemus ei ole synonyymi ammattitaidolle

Kuulen usein vanhemmilta ihmisiltä, että he ovat nähneet enemmän elämää kuin minä, ja tämän vuoksi he tekevät pääosin parempia päätöksiä kuin minä. Kuitenkin minulla on minua vanhempia tuttuja, jotka käyttävät alkoholia kohtuuttomasti, vaikka heillä on varmasti paljon enemmän kokemusta alkoholin käytöstä kuin minulla. Onko tosiaan niin, että 15-vuotias lukio-opiskelija, kuten minä tietäisi alkoholin vaaroista enemmän ja tekisi fiksumpia päätöksiä, kuin 50-vuotias naapurissa asuva Tapio?

Maaseutu vastaan kaupunki – teennäinen jako vai todelliset kuplat?

Onko kuplia olemassa? En usko ainakaan siihen, että kaupunki- ja maalaiskuplat ovat aivan niin voimakkaita kuin annetaan ymmärtää. Enkä usko, että ihmiset ovat niin yksinkertaisia ja tyhmiä, kuin osa poliitikoista tuntuu olettavan.

Kokoomus ja Sdp eivät huoli persuja hallitukseen

Tämä ei tule varmaan isona yllätyksenä. Syyt tähän taitaa olla pitkälti persujen omista toimistaan ja puheistaan. 

Perussuomalaiset ja heidän uusi normaali eivät kohtaa kokoomuksen eikä demarien arvomaailmaa. 

Tuskin kovin monenkaan nykypuolueen kanssa arvot kohtaavat, no ehkä KDn kanssa.

Onko Halla-aho ajanut puolueensa ikuiseen oppositioon?

Vain jytky voisi viedä persut hallitukseen siis heidän pitäisi saada ylivoimainen vaalivoitto.

 

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005906924.html

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä